perjantai 2. huhtikuuta 2021

Kevät saapuu

 Tein Naavalle Instagram tilinkin. Nopea tapa lisäillä kuvia, mutta Blogi säilyy edelleen, https://www.instagram.com/paivakotitassut/

Naava kävi virallisissa terveystutkimuksissa maaliskuussa. Kuvattiin Lonkat, Kyynärpäät ja selkä. Silmät ja polvet on tutkittu jo aiemmin. Terve oli koko tyttö ja pentuehaaveetkin saavat jatkua. Naava on kuitenkin vasta kaksi täyttänyt eli ihan ei vielä ole lasten aika.



Naava on aikuistunut huomattavasti. Vauhtia riittää ulkoleikeissä edelleen, mutta työskentely ja muutenkin oleminen on paljon keskittyneempää ja rauhallisempaa, Naava osaa rauhoittua mahtavasti ja kuuntelee aiempaa enemmän. Kiire olisi edelleen tehtävien suorittamisessa, jotta palkka tippuisi nopeammin.




Erilaisten korttien koskettamalla valitseminen on  yksi käytetyimmistä tehtävistä Lapset ovat tarkkana seuraamassa, minkä kortin Naava valitsee, jotta voidaan tehdä tehtävä. 

Meillä oli valokuvausprojekti, jossa jokainen lapsi sai vuorollaan päiväksi kameran käyttöönsä. Naava päivänä oli paljon kuvia Naavasta eri suunnista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti